Bi vrouw gezocht vader neukt vriendin van zoon

Posted on

bi vrouw gezocht vader neukt vriendin van zoon

..

Gele kut lekkerekutten


bi vrouw gezocht vader neukt vriendin van zoon

..


Vrouw zoekt knul spuitsex


Nu mailen we al 3 maanden met elkaar, het zijn best wel plagende mails, erg spannend. Begin deze week spraken we af dat ik bij hem langs zou gaan. En toen zoende ik hem en hij begon te tongen. Daarna legde hij zijn hand op mijn been en ging langzaam naar boven. Ik vond het niet erg en van het 1 kwam het ander, voor ik het goed en wel besefte, zat ik hem te pijpen.

Doordat ik zag dat hij er erg van genoot, werd ik opgewonden en ging ik door. Hij kwam in mn mond klaar en ik slikte het door. Daarna zoenden we nog even en vertrok ik evenlater. Ik ben nog steeds erg in de war door wat er is gebeurd En dat ik hem in mijn mond liet klaarkomen en het doorslikte Ik nam plaats achter de zijlijn om alles te kunnen volgen. Mijn blikken bleven bij deze jonge knul. Maar was dit Harold wel?

Gelukkig kreeg ik die bevestiging snel want een speler riep zijn naam waarop hij reageerde. Op een gegeven moment kwam hij langslopen net op de plaats waar ik dus stond.

Even kruisten onze blikken elkaar. Hij leek even verward te kijken toen hij mij zag. Ik lachte naar hem en hij lachte terug. Dat lekkere bekkie vergeet ik nooit meer. Heel lief keek hij me aan en heel even was daar die knipoog. Wat was hij knap zo van dichtbij, dacht ik. Echt een knul die elke meid om zijn vingers kan winden. Iemand waar zelfs ik verliefd op zou kunnen worden. Maar dat was een gedachte die ik moest laten varen want ik ben tenslotte een heel stuk ouder dan hij en als het waar is zou hij dus mijn zoon kunnen zijn.

De wedstrijd begon en steeds waren mijn ogen gericht op Harold. Ik sprong bijna een gat in de lucht toen hij zelfs scoorde. Ik gedroeg me bijna alsof ik zijn moeder was die hier trots, naast het veld stond,haar zoon stond aan te moedigen.

Het voelde eigenlijk ook wel een beetje zo. De wedstrijd werd gewonnen en Harold scoorde zelfs 2 keer. Hij was echt de held, en in mijn ogen was hij een 'grote' held. Toen de spelers van het veld liepen bleef ik naar Harold kijken. Hij was zo blij dat ze gewonnen hadden en toen hij mij weer zag knipoogde hij nogmaals naar me. Ik stak mijn duim de lucht in dat ze het goed hadden gedaan. Ik wilde hem zo dolgraag in mijn armen sluiten en knuffelen en hem feliciteren met de overwinning. Maar hij zou niet eens weten wie ik ben.

Ik besloot nog even de kantine in te gaan voor een kop koffie en hoopte alleen maar dat ik hem nog even zou kunnen zien. Mijn gebed werd gehoord want even later kwamen de spelers de kantine binnen waaronder ook Harold. Hij keek wat rond en zag opeens mij zitten. Zonder aarzeling kwam hij op me af. Ik zei daarom ook maar dat ik naar een neefje van mij kwam kijken die hier ook voetbalde. Hij keek me wel aan alsof hij het niet geloofde maar zei er verder niks van.

Hij kwam naast me zitten aan de bar en we begonnen lekker te kletsen met elkaar. Hij kwam op me over als een hele spontane knul, ietsje verlegen zelfs maar wel als iemand die wist wat hij wilde.

Zou deze leuke knul echt mijn zoon kunnen zijn? Maalde het steeds door mijn hoofd. Hij trakteerde me zelfs op nog een kop koffie.

Steeds als hij me aankeek dan voelde ik me week worden. Die lieve lach en die spontaniteit deden me bijna smelten. Heel mijn lichaam tintelde dan ook maar dit keer op een fijne manier. Bijna een uur lang bleven we met elkaar kletsen. Een uur waarin ik heel veel over hem te weten kwam. Waarom was hij zo open tegen me? Ik kreeg de bevestiging dat hij bij zijn pleegouders woonde maar dat hij het daar niet erg meer naar de zin had.

Hij zou ook graag willen weten wie zijn biologische moeder is want die wilde hij dolgraag ontmoeten, bekende hij.

Ik vertelde hem ook dat ik een zoon had die bij een pleeggezin woonde nu, maar dat ik niet wist waar. Ik merkte dat hij met me mee voelde. Maar helaas was daar de tijd weer om terug te gaan naar huis. Vond het jammer want vond het echt gezellig met hem.

We liepen samen naar buiten. Hij had volgens mij al in de gaten dat ik hier dus niet was voor mijn zogenaamde neefje want hij vroeg me of ik zin had om volgende week weer te komen kijken. Dat aanbod nam ik graag van hem aan.

Wilde natuurlijk wel meer tijd met hem doorbrengen dan alleen deze dag, en wilde nog meer over hem te weten te komen. Ik vond het echt fijn met hem. Het voelde al zo vertrouwd. Toen ik alles tegen mijn man vertelde wat ik had meegemaakt deze middag, was hij er niet bepaald enthousiast daar over. Had een leukere reactie verwacht. En zijn gezicht stond helemaal op onweer toen ik hem zei dat ik volgend weekend hem weer zou ontmoeten. Hij bleek er, volgens mij, weinig begrip voor te hebben dat een moeder haar zoon weer wilde zien.

Hij zou blij voor me moeten zijn dat ik, misschien, na al die jaren mijn zoon weer had gevonden. Wat ging deze week langzaam zeg.

Het duurde zolang voordat het zaterdag was en ik Harold weer zou zien. Hoe meer ik er aan dacht, hoe groter het verlangen. Als ik aan hem dacht dan voelde ik me vrolijk worden en blij. Hij maakte meer in me los dan ik ooit had durven denken. Ik begon ook steeds vuriger te hopen dat ik inderdaad zijn moeder zou zijn.

Eindelijk zaterdag, en deze middag zou ik weer naar het voetballen gaan. Had een leuk rokje aangetrokken met een strak truitje. Niet ordinair maar toch wel weer sexy. Ik wilde er gewoon tip top uitzien als ik Harold weer zou zien vandaag. Mooie pumps aan en me wat opgemaakt, en zo toog ik deze middag naar het voetbalveld. En zo stond ik deze middag weer achter de zijlijn om Harold aan te moedigen. Hij stak zijn hand op toen hij me zag. Zijn lach maakte mijn dag weer helemaal goed.

Ik heb weinig verstand van voetbal maar ik stond nu echt als een heuse supporter naast de lijn om de ploeg aan te moedigen. Vond het zelfs leuk om Harold aan te moedigen. En toen hij scoorde sprong ik volgens mij een gat in de lucht. Ik leefde helemaal mee met de wedstrijd. Toen het was afgelopen kwam Harold snel op me afgelopen en vroeg of ik in de kantine op hem wilde wachten. Ik liet het niet merken maar ik was zo blij dat hij dat vroeg.

En ik voldeed maar al te graag aan zijn verzoek. En een kwartier later kwam ook hij de kantine binnen, haren nog nat van het douchen. Daar zaten we weer tegenover elkaar. Ik kreeg het warm toen hij me weer zo lief aankeek.

Hij kon z'n ogen maar niet van me afhouden. Zijn blik dwaalde over mijn strakke truitje waaronder mijn tieten strak verpakt zaten. Daarna dwaalden ze verder naar mijn korte rokje en mijn benen die glansden en lekker glad waren. Het deed me wel wat zoals hij naar me keek.

Zelfs mijn kutje begon te tintelen. Ineens boog hij iets voorover en pakte hij mijn benen vast. Hij begon zacht over de bovenkant van mijn benen te strelen. Wat een heerlijk gevoel bracht dat teweeg. Die zachte handen die langzaam over mijn benen gleden en die zo warm aanvoelden. En elk plekje dat hij aanraakte bleef warm nagloeien. Ondanks de brok in mijn keel was dit toch rustgevend. Ik was dan ook kalm en op mijn gemak.

Zijn mooie ogen twinkelden. Hij praatte volop maar ik hoorde maar amper wat hij zei. Ik was helemaal in gedachten, een beetje in een 'zwijmel mood'. Ik genoot zoals hij me aanraakte. En ineens was daar die zoen, pardoes op mijn lippen. Ik schrok ervan omdat ik dat niet verwacht had. Verward keek ik hem aan. En als dat zo was dan had ik zojuist een zoen gekregen van mijn eigen zoon.

Opzich niet zo erg maar deze zoen voelde veel anders aan dan een normaal vluchtig zoentje. Ik voelde gewoon dat hier meer achter zat. Ik moest toch wel voorkomen dat dit uit de hand ging lopen. Maar dat was moeilijker dan ik dacht want toen hij voor de 2e keer zijn lippen op de mijne perste kon ook ik het niet meer weerstaan.

Ik opende mijn mond waarop hij zijn tong bij me naar binnen drukte. Vurig begonnen we elkaar nu te zoenen, midden in de kantine omringd door de andere mensen hier aanwezig. Maar niemand leek zich te bekommeren om ons en daar was ik wel blij om. Het werd een heuse tongzoen vol passie en vurigheid. Stel je toch eens voor dat deze 16 jarige Harold nu echt mijn zoon zou zijn? Jeetje, dan zat ik hier nu te tongen met mijn eigen zoon.

Ik kreeg het er gewoon warm van. Maar ondanks dat vond ik het wel fijn. Het maakte wel wat bij me los. En Harold leek daarover helemaal niet na te denken, waarom zou hij? Maar het was een tongzoen om niet meer te vergeten. Heerlijk om zijn tong over die van mij te voelen glijden en om zijn speeksel te kunnen proeven. Mijn tepels werden hard en stonden strak afgetekend onder het stof van mijn truitje en behaatje.

Even stopte hij en lachte naar me. Hij keek me aan alsof hij wilde vragen of ik het lekker vond. Ik keek hem vragend aan. Wat voerde hij in z'n schild? Wat was hij van plan? Hij pakte mijn hand vast en trok me mee naar buiten. Triomfantelijk toverde hij een sleutel uit z'n zak. Weer keek ik hem vragend aan. Door een andere deur gingen we weer naar binnen, een ruimte in die naar de kleedlokalen leidde.

Wat was hij toch van plan? Lachend deed hij nu een deur open waarop een plaatje hing met daarop de tekst 'Materialen Hok'. Hij trok me mee naar binnen en door het schaarse licht zag ik midden in het hok een tafel staan. En de rest was voor mij alleen maar rommel. Het rook er ook muf.

Hij sloot de deur achter ons dicht en ging toen voor me staan. Langzaam drong het tot me door wat hij van plan was.

Plots voelde ik zijn handen overal. Over mijn rug, toen over mijn billen en ineens ook over mijn borsten. Mijn adem stokte in mijn keel. En mijn tepels werden keihard en gevoelig. Zijn lippen werden weer op de mijne gedrukt waaruit weer een vurige tongzoen volgde.

Ik wist dat ik hem nu eigenlijk weg moest duwen maar ik kon het niet, sterker nog, ik wilde het niet. Hij kuste zo lekker en zo vurig dat ik niet bij machte was om dit te stoppen.

Ik werd gewoon heel week van dit alles, week en geil. Daar schoven zijn handen onder mijn truitje en meteen ook onder mijn zwarte behaatje. Met zijn vingertoppen draaide hij aan mijn gevoelige tepels. Ik hijgde en kreunde hard. Nu wipte hij mijn trui omhoog en daarna ook mijn beha, en kwamen mijn tieten tevoorschijn.

Ze vielen als rijpe appels naar voren. De manier waarop hij aan mijn tepels zoog en er overheen likte, deden mij sidderen van genot. Ik werd geiler en geiler. Ik ontdeed hem nu van zijn shirt en streek nu zacht over zijn ontblote bovenlijf.

Ik deed mijn benen iets uiteen toen ik zijn hand onder mijn rokje voelde glijden. En daar voelde ik zijn hand over mijn kruisje wrijven. Hij voelde nu dat ik al behoorlijk vochtig was geworden. De adrenaline schoot door mijn lichaam toen hij over het kruisje van mijn slipje wreef. En naarmate hij langer wreef, des te natter ik werd.

Toen duwde hij me zacht achterover op de tafel. Er lagen wat dekens op zodat ik toch redelijk zacht lag. Hij schoof mijn rokje wat omhoog en daarna zijn vingers onder de zijkanten van mijn slipje hakend. Ik voelde hoe hij langzaam mijn slipje van mijn billen stroopte.

Ik wipte iets met mijn billen omhoog zodat het beter zou lukken. Ik zag hem verlekkerd naar mijn blote gladgeschoren kutje kijken. Weer voelde ik nu zijn vingers over mijn kruis maar ditmaal op de blote huid. Het was een aangenaam gevoel hoe die warme vingers die over mijn kutje gleden. Hij drukte nu mijn kut lipjes uiteen en schoof een vinger diep bij me naar binnen.

Ik kronkelde van genot terwijl ik bij mezelf in mijn borsten kneedde. Wat heerlijk om die vinger steeds in mijn hete kutje te voelen glijden waarbij hij zo nu en dan ook mijn harde gevoelige klit aanraakte.

Ik was zo geil dat ik al bijna direct klaar kwam. Ik lag te schokken van genot en heel mijn lichaam trilde en tintelde. Dit was zo geil wat hier gebeurde. Klaar gevingerd worden in een materiaalhok door een 16 jarige jongen waarvan ik het idee had dat hij mijn zoon zou kunnen zijn.

Hoe spannend kon het zijn? Ik liet me er nu ook niet meer door stoppen dat dit wel eens waar kon zijn. En zolang Harold het nog niet wist was er niets aan de hand. Op dit moment zat ik hier nog niet echt mee. Ik vond dit veel te lekker om me hier nu druk over gaan zitten maken.

En eerlijk is eerlijk,maar de gedachte dat hij mijn zoon wel eens kon zijn maakte het nog extra geiler. Weet ook niet hoe dat komt, maar het voelde zo. Hij drukte mijn benen nog verder uiteen en begroef daarna zijn hoofd tussen mijn dijen.

Nog voor ik er goed en wel erg in had voelde ik zijn warme lippen op mijn buik en dijen. Daar gaf hij me liefdevolle zachte zoentjes.

Langzaam cirkelde hij, al zoenend, met zijn lippen dicht in de buurt van mijn kutje. Hij maakte me hitsig en verdomde geil. Ik voelde zijn warme adem over mijn kutje heen blazen en nog geen tel later drukte hij zijn warme lippen op mijn schaamlipjes.

Ik had het niet meer, wat was dit lekker en geil. Hij drukte zachte zoentjes op mijn gladde schaamlipjes die vast al nat waren van mijn geil. Toen begon zijn tong het werk te doen. Voorzichtig likte hij over en tussen mijn kutlipjes door.

Als een jonge hond begon hij me te likken, beetje wild, maar wel lekker. Hij was nog niet echt beheerst wat dit betreft, maar dat zou ik hem nog wel leren. Hij wrikte met zijn tong mijn schaamlipjes uiteen en drukte die meteen in mijn warme geile grotje. Het duurde niet lang of mijn volgend orgasme diende zich weer aan.

Even met zijn tongpunt over mijn klitje glijdend en daar kwam ik klaar, voor de 2e keer. Met twee handen hield ik de zijkanten vast van de tafel want heel mijn lijf schokte en trilde.

Ik gilde het bijna uit van genot en het deerde me niet of iemand me kon horen of niet. Ik was helemaal in extase. Als een razende bleef Harold me beffen en liet me wel een paar maal achtereen klaar komen. Had van mezelf nooit geweten dat ik zovaak achtereen klaar kon komen. Nog nagenietend en trillend van mijn orgasme voelde ik opeens niks meer. Even kwam ik iets omhoog om te kijken wat er aan de hand was. Ik schrok even toen ik zag dat Harold z'n broek had laten zakken en met zijn pik in zijn handen stond.

Nu zou het dan toch gaan gebeuren, hij zou me gaan neuken. En weer schoot het door mijn hoofd dat hij nog steeds mijn zoon zou kunnen zijn. Dan zou het zomaar kunnen dat mijn eigen zoon me nu zou gaan neuken. Maar tegelijk ook supergeil. Langzaam stuurde hij z'n pik richting mijn drijfnatte kutje. Ik ben niet aan de pil, omdat ik zo weinig sex heb en mijn man geen kinderen kan maken.

Maar ik zag hoe Harold z'n pik al voorzien had van een jasje. Ik voelde hoe zijn eikel tegen mijn kutlipjes werd gedrukt, zich een weg zoekend naar mijn snikhete liefdesgrotje. Daar voelde ik hoe hij z'n pik langzaam in me schoof. Beetje bij beetje drukte hij 'm verder, met kleine korte halen, totdat hij aan zijn ballen toe in me zat. Met een steeds opvoerend tempo begon Harold me nu te neuken.

Wat een genot om hem zo diep in me te voelen. Het was alweer een poos geleden dat ik een pik in me had gehad en nu gebeurde het hier in het materiaalhok bij een voetbalvereniging.

En terwijl Harold me neukte wreef hij met zijn vinger over mijn uiterst gevoelig klitje. Wat deed hij dit lekker zeg, en ik genoot dan ook met volle teugen.

Ondanks zijn jonge leeftijd had hij best al wat ervaring met dit. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam alweer klaar. Nu nog heftiger dan voorheen. Helaas kon Harold het ook niet langer meer houden. Het was voor hem ook te fijn en te lekker. Het liefste had ik gehad dat hij nog langer door kon neuken, maar voor hem was het natuurlijk ook heel spannend.

Want neuken met een 'oudere' vrouw in een materiaalhok van je voetbalvereniging, dat maakt hij natuurlijk ook niet dagelijks mee. Nog een paar maal stootte hij z'n pik diep in me en toen voelde ik hem klaar komen. Ik voelde zijn pik hard kloppen toen hij z'n condoom vol spoot met zijn sperma. Diep in mijn hart vond ik het jammer dat ik nu de pil niet slikte want ik had maar al te graag zijn zaad nu in mijn kutje willen voelen stromen.

Want ook dat gevoel had ik allang niet meer mogen meemaken. Harold hing half over me heen, en het zweet parelde over zijn voorhoofd. Glimlachend keken we elkaar aan. Langzaam trok hij z'n slinkende pik uit mijn kutje en ik zag vanuit mijn ooghoek dat het puntje van het condoom behoorlijk gevuld was.

Dat was dus een flinke lading geweest. We gingen allebei weer staan om ons te fatsoeneren en een minuutje later was het net alsof er niks was gebeurd. En hand in hand liepen we terug naar de kantine en daar leek het alsof niemand ons had gemist. En ik genoot nog na van hetgeen wat er zojuist was gebeurd.

En ook Harold keek zeer tevreden. Een klein half uur later liep ik terug naar mijn auto. Had nog uitgebreid afscheid genomen van Harold. Ik had toch een beetje een raar gevoel over me. Ik had het liefste gehad dat Harold met mij naar huis was gegaan, maar die moest natuurlijk terug naar zijn pleegouders. En dus was ik toch een beetje terneergeslagen. Maar ondanks dat had ik een fijne, en geile, middag gehad. Maar nu wilde ik wel steeds meer de bevestiging hebben of Harold inderdaad mijn zoon zou kunnen zijn.

Ik zou het toch een keer ter sprake moeten brengen als ik hem weer zou zien. Ook hij moest weten waar hij aan toe was.

En als ik hem zover kon krijgen zouden we wat tests kunnen laten doen die het konden bevestigen. Vanaf deze heerlijke middag met Harold kon ik aan niks anders meer denken. Aan de ene kant had ik misschien wel iets gedaan waar de meeste mensen vol afschuw op zouden reageren. Maar aan de andere kant voelde ik het niet alsof ik iets gedaan had wat verboden zou zijn. Integendeel, hoe meer ik er aan dacht hoe geiler het me maakte. Ik kon Harold ook maar niet uit mijn gedachten krijgen.

Ik ging nu ook regelmatig kijken als hij thuis moest voetballen en steeds weer belanden we uiteindelijk in het materiaalhok voor hete stomende sex. De meeste mensen van de voetbalvereniging begonnen me al te zien als het vriendinnetje van Harold.

Zo werd ik ook opgenomen door die mensen. En ze keken er eigenlijk helemaal niet raar van op dat ik veel ouder was dan Harold. Ze waren dan ook allemaal lief voor me en ik voelde me ook al echt thuis daar. En natuurlijk begonnen Harold en ik elkaar steeds vaker te zien.

Hij maakte zoveel in me los en bij hem voelde ik me zo op m'n gemak. Het was een heerlijke tijd om zo samen te zijn. Als we elkaar niet zagen dan stuurden we elkaar altijd een sms of we belden even met elkaar.

En eindelijk kwam dan de dag dat hij bij me thuis kwam. Het was op een doordeweekse dag en mijn man was aan het werk en hadden we daar geen last van. We hadden bijna de hele dag voor ons zelf. Harold zou vroeg naar me toe komen en dus zorgde ik er voor dat ik er weer goed uitzag voor hem. Had deze keer een leuk strak blauw stretchjurkje aan getrokken met daaronder een geil gewaagd lingerie setje.

Me wat opgemaakt met oogschaduw, lipgloss en mascara en mijn favo luchtje op. Natuurlijk eerst vanmorgen mijn kutje weer ontdaan van alles donzige stoppeltjes, zodat ook dat weer superglad aanvoelde. Dames van plezier Thuisontvangst Romy Donkere Dame zoek een avonduurtje. Dames van plezier Escort Mooi blond tienermeisje vol maar lekker proberen??

Mega gangbang - woensdag 4 juli zondag 10 juni LazySunDay Mede eigenaar mogelijk Werken in de beste zaak van NL? Duizendpoot gezocht voor ons mooie privehuis Dutch Escort Eindhoven zoekt dames en chauffeurs! Zuid-Holland Escort cash, pin en ideal Wil jij veel verdienen als escort Dame? Mega gangbang - woensdag 4 juli Mega gangbang - dinsdag 26 juni Ontspannen massage aangeboden Ze wilt lekker in de openlucht genomen worden 13e. Massage met happy ending Onstpannen massage Ontspannen massage aangeboden Zachte braziliaanse tantra Tantra massage nancy nieuw Escort.

Ervaren meester leert je alles. Slaafjes ook welkom Ik wil je zien en horen spuiten! Dames van plezier Pijpen zonder condoom Lekker dik billen Ben je lekker geil? Blus je me vuurtje..? Sexy blond tienermeisje pijptje zonder tot eind Mag ik jou zalig pijpen tot het eind

bi vrouw gezocht vader neukt vriendin van zoon