Goedkope escorts geile snee

Posted on

Homo sm body massage sex

Even blijf ik naar je kijken, maar besluit al snel dat ik dit keer je rollenspelletje wel wil spelen. Je denkt toch niet dat ik me laat kennen zoals die preutse griet van daarnet? Met een vlugge beweging richt ik de achteruitkijkspiegel via je strakke bloesje op je korte rokje.

Even haal ik diep adem. Heerlijk dat je jezelf zo lekker voelt en strakke korte rokjes en jurkjes draagt. Maar die aandacht heeft ongetwijfeld ook een overdaad aan avances gewekt. Die smsjes zijn er ongetwijfeld een gevolg van. Terwijl ik het denk trek je de gsm al weer uit je tasje. Vlug stuur je een kort bericht waarop je vingers onder je rokje in glijden. Bewust van mijn aandacht speel je met het licht van tegenliggers die je natte lipjes steeds een tweetal seconden doen oplichten.

Betrapt leg in mijn handen terug op het stuur. Ondertussen laat je jouw eigen vingers wulps over je zachtroze lipjes glijden. Even denk ik de zoete geur van je natte snee te kunnen ruiken. Eenmaal bij de stoplichten gebied je me naar rechts, over de brug in de richting van de wijk waar je ooit woonde.

De verlaten en verpauperde straten zijn troosteloos en vormen een scherp contrast met de warme auto die nu ontegenzeggelijk gevuld is met de dwingend zoete geur van je warme lijf.

Wanneer de auto tot stilstand komt blijft het even stil in de auto. Zonder uit het raam te kijken trek je de stof van je rokje recht en klap je de passagiersstoel naar voren. Op dat moment stapt er een vijftigtal meters verderop een gestalte uit de luwte van een vervallen bushokje. Wanneer ik langzaam naar voren rijd onderscheid ik een vrouw in een lange zwarte jas, haar kraag hoog opgetrokken tegen de snijdende wind.

Ik stop naast haar mysterieuze gestalte. Ze opent de deur en stapt, zonder ook maar iets te zeggen, over de neergeklapte stoel in op de achterbank. Haar naaldhakken lijken gaten te prikken door de vloermatten en haar zwarte kousen begeleiden mijn blik op haar benen die, zonder onderbroken te worden, verdwijnen aan het einde van de hoge split van haar jas.

Wanneer mijn blik zich eenmaal ontworsteld heeft van haar benen richt ik deze langs de dikke stof van haar jas omhoog waar jij je lippen op de hare drukt……. Marieke werkt op mijn afdeling.

Ze is een liefelijk en mooi meisje die altijd voor iedereen klaar staat. Ik zou haar dan ook nooit geassocieerd hebben met deze zweem van bekakte sletterigheid die met haar de auto binnendringt. Haar halflange blonde haren geven haar opeens een streng uiterlijk en haar open gezicht gaat verhuld achter haar hoge kraag. Marieke is duidelijk op de hoogte van de rolverdeling tussen ons. Ook tussen jullie valt er een stilte. Zonder een woord te zeggen til je de stof van je rokje omhoog waarop zij haar vingers langs je lipjes laat glijden.

Je handen glijden door haar haren en opnieuw vinden jullie monden elkaar. Aan het stoplicht richt ik de spiegel op jullie tedere kus. Je natte tong geeft zich even glinsterend bloot voordat deze tergend langzaam in haar mond verdwijnt.

Je hand knoopt één knoop van haar jas los en zoekt haar borst. Jullie kus wordt plotseling intenser. De warmte van de auto voert de opwinding op en even zoek je oogcontact via de spiegel. Je glimlacht waarop Marieke je aandacht weer opeist door met haar hand je kin in haar richting te voeren.

Dan vlei je terug op de achterbank en sluit je ogen. Haar vingers blijven je warme plekje strelen. Snel sla ik af in de gewenste richting en draai de spiegel in haar richting. Ik brand van verlangen en zoek bevestiging bij Marieke om mee te kunnen doen aan jullie spel.

Onbewogen staart ze me aan zonder dat ze ook maar probeert te verhullen dat ze je letterlijk om haar vingers windt. Ik wist dat jullie elkaar kenden, maar nooit had ik durven vermoeden dat jullie ook zo veel op elkaar…..

Recht voor de deur van La Gare parkeer ik de auto. Ik stap uit en loop om de auto heen om jullie beiden gepast uit de auto te helpen stappen. Zoals een dame dat betaamd reikt Marieke haar hand aan waarop ik haar galant uit de auto help. Even zoek ik oogcontact met de portier van de club die de deur voor haar opent. Daarna help ik jou uit de auto en zie dat je ondertussen lange handschoenen hebt aangetrokken. Je parelketting en diepe decolleté maken het beeld compleet. Je verrast me door aanstalten te maken om me te zoenen waarop ik gewillig naar je toe buig.

Voordat ik de autodeur dichtdoe trek ik je terug aan je hand die je me zoeven aanreikte. Ik dwing je tot een tongzoen die je wel moet beantwoorden.

Even val je uit je rol en glimlach je, om vervolgens je gezicht weer te plooien. Je zoekt de luwte van de wind in het kleine voorportaaltje waarbij je arm achter Marieke haar rug glijdt. Ik loop langzaam de drukbezochte club binnen waarbij jullie gearmd volgen.

De portier neemt jullie jassen aan waarbij pas écht duidelijk wordt wat jullie in jullie schild voeren. Even leek de dansvloer stil te staan. Je trekt haar van de bar vandaan in de richting van de dansvloer waar de menigte als uit ontzag plaats voor jullie maakt. De dj draait als ware het afgesproken zijn steeds opzwependere muziek. Andere mensen dansen om jullie heen en slaan het tafereel gade, zonder dat jullie hun die aandacht gunnen.

Enkel op elkaar gericht bewegen jullie aanlokkelijke lijven ritmisch en sensueel op de luide muziek. Even glijden haar vingers langs je nek en je opgestoken haren. Langzaam trekt ze je dichterbij en zonder elkaars oogcontact te verliezen draaien jullie heupen als slangen om elkaar heen.

Jullie monden op een tweetal centimeter van elkaar vandaan, op het randje verleid te worden door een kus. Wanneer je jouw lippen nat likt lijkt het alsof ze toegeeft aan haar lust, maar je voorkomt dat de spanning zich ontlaadt door je blik richting mij te richten. Tussen de dansende menigte door staar ik naar jullie sensuele paringsdans. Inmiddels kijken jullie beide in mijn richting.

Terwijl jullie zengende lichamen het dwingende ritme van de muziek blijven volgen kijk je me veelzeggend aan. Nonchalant ontsnap ik aan je uitdagende spel door me tot de barkeeper te wenden. In ruil voor mijn creditcard neem ik de fles uit de koeler en pak twee glazen van de bar. Als op commando opent zich een pad van de bar naar de dansvloer waar ik jullie beiden een glas aanreik.

Wanneer ik jouw glas gevuld heb neem je voor je beurt een klein slokje en drukt je lippen op de hare. Terwijl haar arm zich strekt om van de drank bediend te worden zuigt ze gulzig de champagne uit je gevende mond. Een gemorst straaltje lik je van haar kin waarop jullie al dansend elkaars tong proeven. Na ook Marieke van een glas champagne voorzien te hebben ga ik terug naar de bar om met een glas verder te kijken naar jullie opgevoerde show.

Langzaam bewegen jullie je al dansend in mijn richting waar ik me gewillig nestel tussen jullie strelingen. Als twee sirenen blijven jullie elkaar betasten waarbij de champagne rijkelijk vloeit. Mijn handen laat ik over jullie rug glijden in de richting van jullie strakke rokjes.

Ik kijk je diep aan en laat me verdrinken in een warme zachte tongzoen. Ik leidt jouw mond tactisch naar de hare. Even zoen ik jullie beurtelings waarbij mijn handen niet wijken van jullie billen….. Bedwelmt van jullie aandacht doe ik een stap naar achteren en druk jullie dicht tegen elkaar aan.

Vanaf het toilet bel ik naar een hotel buiten de stad. Ik bestel rode wijn en laat het bad vollopen door de hotellier. Met de jassen gedrapeerd over jullie schouders stappen jullie weer in de auto. Gedreven zetten we koers richting het hotel in de bossen bij Lanaken.

Aangekomen geef ik de sleutels aan de vallet waarop hij me de kamersleutel geeft. In de lift naar boven geven jullie je helemaal over aan een intense tongzoen waarbij jullie jassen op de grond vallen. Marieke laat raar vingers onder de rand van je rokje glijden en stroopt deze de weinige centimeters omhoog die nodig zijn om jouw geschoren kutje te ontbloten. Langzaam zakt ze door haar knieën en drukt haar mond op je lipjes alsof je daar een tongzoen geeft. Een siddering gaat door je lijf. Wanneer de liftdeuren openen trek je haar omhoog en duwt haar half dronken lijf richting de geopende deur van onze suite.

Eenmaal binnen sluit Marieke de gordijnen. Het in de vloer verzonken bad stoomt en de gevraagde rode wijn staat naast een koeler met witte wijn op de rand van het bad opgesteld. Wanneer jij op de rand van het waterbed gaat zitten ga ik voor je staan. Even lik je over de stof die mijn paal omspant om vervolgens langzaam mijn rits omlaag te trekken.

Voordat je vingers de opening gevonden hebben duw ik je achterover in de armen van Marieke die achter je is gaan zitten. Haar handen knopen langzaam de knoopjes van je blouse los terwijl ik je schoenen uit doe en je kousen langzaam omlaag rol. Je legt je hoofd tegen haar hals en zoekt haar mond. Als laatste trek ik het korte rokje onder je blote billen vandaan en lik daarbij je gezwollen lipjes. Je kruipt katachtig richting Marieke haar gestrekte lijf.

Je knoopt haar blouse los en kust haar buik, borsten en hals. Na een speelse kus op haar mond zoekt je tong weer een weg omlaag voorbij haar navel. Je vingers glijden onder de zoom van haar kanten slip en tillen deze een beetje opzij. Je zoekt haar oogcontact wanneer je lippen de hare raken.

Ze sluit haar ogen en trekt haar knieën iets omhoog. Haar handen zoeken steun aan de samen geknepen lakens. Haar rokje en haar blouse volgen. Dan til je haar overeind zodat ik oog in oog sta met haar kanten slipje.

Tergend langzaam til je de kanten zoom weer opzij en onthuld haar sneetje. Marieke haar handen glijden achter haar rug en grijpen je billen om dan verder te strelen naar je heup en naar het zachtroze vlees van je kutje. Ook haar bh valt op het bed. De stilte in de kamer wordt gebroken door jullie steeds zwaardere ademhalen. Jouw hand glijdt van haar wang langs haar borsten naar haar heupen waar je jouw vingers door mijn haren laat glijden.

Stevig druk je mijn gezicht tussen haar lendenen en druk je jouw heupen tegen haar billen. Je zou haar willen neuken. Soort Aangeboden 71 Gevraagd 7. Ja 2 Nee Ja 42 Nee Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog. Dit is een erotische advertentie.

Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. Toon 15 Toon 25 Toon 50 Toon Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan.

Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Ja, ik ben 18 jaar of ouder.
Haar ogen zoeken een weg onder de tafel waar jij even van je apropos bent gebracht. Je hand omhuld nog steeds mijn schacht, maar je heb je ritmisch trekkende beweging gestaakt. Heen en weer geworpen tussen jouw blik en het spel onder te tafel sluit ze haar ogen en pakt terneer geslagen een boek van de tafel. Dan trek je jouw hand terug. Je claimt de overwinning, maar weet je niet gestild in je verlangen naar meer.

Je pakt de jassen en reikt me de mijne aan. Enigszins overdonderd door de ontwikkelingen aan tafel volg ik gedwee je aanwijzingen. Ik neem me voor je eenmaal thuis lekker hard te neuken om zo het verwarrende gevoel van me af te werpen.

Eenmaal op het rechte stuk aangekomen zoek ik een weg langs je dijen. Je werkt niet mee, maar vraagt me om te stoppen. Even blijf ik naar je kijken, maar besluit al snel dat ik dit keer je rollenspelletje wel wil spelen. Je denkt toch niet dat ik me laat kennen zoals die preutse griet van daarnet? Met een vlugge beweging richt ik de achteruitkijkspiegel via je strakke bloesje op je korte rokje. Even haal ik diep adem. Heerlijk dat je jezelf zo lekker voelt en strakke korte rokjes en jurkjes draagt.

Maar die aandacht heeft ongetwijfeld ook een overdaad aan avances gewekt. Die smsjes zijn er ongetwijfeld een gevolg van.

Terwijl ik het denk trek je de gsm al weer uit je tasje. Vlug stuur je een kort bericht waarop je vingers onder je rokje in glijden. Bewust van mijn aandacht speel je met het licht van tegenliggers die je natte lipjes steeds een tweetal seconden doen oplichten. Betrapt leg in mijn handen terug op het stuur. Ondertussen laat je jouw eigen vingers wulps over je zachtroze lipjes glijden. Even denk ik de zoete geur van je natte snee te kunnen ruiken.

Eenmaal bij de stoplichten gebied je me naar rechts, over de brug in de richting van de wijk waar je ooit woonde. De verlaten en verpauperde straten zijn troosteloos en vormen een scherp contrast met de warme auto die nu ontegenzeggelijk gevuld is met de dwingend zoete geur van je warme lijf. Wanneer de auto tot stilstand komt blijft het even stil in de auto. Zonder uit het raam te kijken trek je de stof van je rokje recht en klap je de passagiersstoel naar voren.

Op dat moment stapt er een vijftigtal meters verderop een gestalte uit de luwte van een vervallen bushokje. Wanneer ik langzaam naar voren rijd onderscheid ik een vrouw in een lange zwarte jas, haar kraag hoog opgetrokken tegen de snijdende wind.

Ik stop naast haar mysterieuze gestalte. Ze opent de deur en stapt, zonder ook maar iets te zeggen, over de neergeklapte stoel in op de achterbank. Haar naaldhakken lijken gaten te prikken door de vloermatten en haar zwarte kousen begeleiden mijn blik op haar benen die, zonder onderbroken te worden, verdwijnen aan het einde van de hoge split van haar jas.

Wanneer mijn blik zich eenmaal ontworsteld heeft van haar benen richt ik deze langs de dikke stof van haar jas omhoog waar jij je lippen op de hare drukt……. Marieke werkt op mijn afdeling. Ze is een liefelijk en mooi meisje die altijd voor iedereen klaar staat. Ik zou haar dan ook nooit geassocieerd hebben met deze zweem van bekakte sletterigheid die met haar de auto binnendringt.

Haar halflange blonde haren geven haar opeens een streng uiterlijk en haar open gezicht gaat verhuld achter haar hoge kraag. Marieke is duidelijk op de hoogte van de rolverdeling tussen ons.

Ook tussen jullie valt er een stilte. Zonder een woord te zeggen til je de stof van je rokje omhoog waarop zij haar vingers langs je lipjes laat glijden. Je handen glijden door haar haren en opnieuw vinden jullie monden elkaar. Aan het stoplicht richt ik de spiegel op jullie tedere kus. Je natte tong geeft zich even glinsterend bloot voordat deze tergend langzaam in haar mond verdwijnt. Je hand knoopt één knoop van haar jas los en zoekt haar borst.

Jullie kus wordt plotseling intenser. De warmte van de auto voert de opwinding op en even zoek je oogcontact via de spiegel. Je glimlacht waarop Marieke je aandacht weer opeist door met haar hand je kin in haar richting te voeren. Dan vlei je terug op de achterbank en sluit je ogen. Haar vingers blijven je warme plekje strelen. Snel sla ik af in de gewenste richting en draai de spiegel in haar richting. Ik brand van verlangen en zoek bevestiging bij Marieke om mee te kunnen doen aan jullie spel.

Onbewogen staart ze me aan zonder dat ze ook maar probeert te verhullen dat ze je letterlijk om haar vingers windt. Ik wist dat jullie elkaar kenden, maar nooit had ik durven vermoeden dat jullie ook zo veel op elkaar…..

Recht voor de deur van La Gare parkeer ik de auto. Ik stap uit en loop om de auto heen om jullie beiden gepast uit de auto te helpen stappen. Zoals een dame dat betaamd reikt Marieke haar hand aan waarop ik haar galant uit de auto help.

Even zoek ik oogcontact met de portier van de club die de deur voor haar opent. Daarna help ik jou uit de auto en zie dat je ondertussen lange handschoenen hebt aangetrokken. Je parelketting en diepe decolleté maken het beeld compleet.

Je verrast me door aanstalten te maken om me te zoenen waarop ik gewillig naar je toe buig. Voordat ik de autodeur dichtdoe trek ik je terug aan je hand die je me zoeven aanreikte. Ik dwing je tot een tongzoen die je wel moet beantwoorden. Even val je uit je rol en glimlach je, om vervolgens je gezicht weer te plooien. Je zoekt de luwte van de wind in het kleine voorportaaltje waarbij je arm achter Marieke haar rug glijdt. Ik loop langzaam de drukbezochte club binnen waarbij jullie gearmd volgen.

De portier neemt jullie jassen aan waarbij pas écht duidelijk wordt wat jullie in jullie schild voeren. Even leek de dansvloer stil te staan. Je trekt haar van de bar vandaan in de richting van de dansvloer waar de menigte als uit ontzag plaats voor jullie maakt.

De dj draait als ware het afgesproken zijn steeds opzwependere muziek. Andere mensen dansen om jullie heen en slaan het tafereel gade, zonder dat jullie hun die aandacht gunnen. Enkel op elkaar gericht bewegen jullie aanlokkelijke lijven ritmisch en sensueel op de luide muziek.

Even glijden haar vingers langs je nek en je opgestoken haren. Langzaam trekt ze je dichterbij en zonder elkaars oogcontact te verliezen draaien jullie heupen als slangen om elkaar heen. Jullie monden op een tweetal centimeter van elkaar vandaan, op het randje verleid te worden door een kus.

Wanneer je jouw lippen nat likt lijkt het alsof ze toegeeft aan haar lust, maar je voorkomt dat de spanning zich ontlaadt door je blik richting mij te richten. Tussen de dansende menigte door staar ik naar jullie sensuele paringsdans.

Inmiddels kijken jullie beide in mijn richting. Terwijl jullie zengende lichamen het dwingende ritme van de muziek blijven volgen kijk je me veelzeggend aan.

Nonchalant ontsnap ik aan je uitdagende spel door me tot de barkeeper te wenden. In ruil voor mijn creditcard neem ik de fles uit de koeler en pak twee glazen van de bar. Als op commando opent zich een pad van de bar naar de dansvloer waar ik jullie beiden een glas aanreik. Wanneer ik jouw glas gevuld heb neem je voor je beurt een klein slokje en drukt je lippen op de hare.

Terwijl haar arm zich strekt om van de drank bediend te worden zuigt ze gulzig de champagne uit je gevende mond. Een gemorst straaltje lik je van haar kin waarop jullie al dansend elkaars tong proeven. Na ook Marieke van een glas champagne voorzien te hebben ga ik terug naar de bar om met een glas verder te kijken naar jullie opgevoerde show.

Langzaam bewegen jullie je al dansend in mijn richting waar ik me gewillig nestel tussen jullie strelingen. Als twee sirenen blijven jullie elkaar betasten waarbij de champagne rijkelijk vloeit. Mijn handen laat ik over jullie rug glijden in de richting van jullie strakke rokjes. Ik kijk je diep aan en laat me verdrinken in een warme zachte tongzoen. Ik leidt jouw mond tactisch naar de hare. Even zoen ik jullie beurtelings waarbij mijn handen niet wijken van jullie billen….. Bedwelmt van jullie aandacht doe ik een stap naar achteren en druk jullie dicht tegen elkaar aan.

Vanaf het toilet bel ik naar een hotel buiten de stad. Ik bestel rode wijn en laat het bad vollopen door de hotellier. Met de jassen gedrapeerd over jullie schouders stappen jullie weer in de auto. Gedreven zetten we koers richting het hotel in de bossen bij Lanaken. Aangekomen geef ik de sleutels aan de vallet waarop hij me de kamersleutel geeft.

In de lift naar boven geven jullie je helemaal over aan een intense tongzoen waarbij jullie jassen op de grond vallen. Marieke laat raar vingers onder de rand van je rokje glijden en stroopt deze de weinige centimeters omhoog die nodig zijn om jouw geschoren kutje te ontbloten.

Langzaam zakt ze door haar knieën en drukt haar mond op je lipjes alsof je daar een tongzoen geeft. Een siddering gaat door je lijf. Wanneer de liftdeuren openen trek je haar omhoog en duwt haar half dronken lijf richting de geopende deur van onze suite. Eenmaal binnen sluit Marieke de gordijnen. Het in de vloer verzonken bad stoomt en de gevraagde rode wijn staat naast een koeler met witte wijn op de rand van het bad opgesteld.

Wanneer jij op de rand van het waterbed gaat zitten ga ik voor je staan. Even lik je over de stof die mijn paal omspant om vervolgens langzaam mijn rits omlaag te trekken. Voordat je vingers de opening gevonden hebben duw ik je achterover in de armen van Marieke die achter je is gaan zitten. Haar handen knopen langzaam de knoopjes van je blouse los terwijl ik je schoenen uit doe en je kousen langzaam omlaag rol.

Je legt je hoofd tegen haar hals en zoekt haar mond. Als laatste trek ik het korte rokje onder je blote billen vandaan en lik daarbij je gezwollen lipjes. Je kruipt katachtig richting Marieke haar gestrekte lijf. Je knoopt haar blouse los en kust haar buik, borsten en hals. Na een speelse kus op haar mond zoekt je tong weer een weg omlaag voorbij haar navel. Je vingers glijden onder de zoom van haar kanten slip en tillen deze een beetje opzij. Je zoekt haar oogcontact wanneer je lippen de hare raken.

Ze sluit haar ogen en trekt haar knieën iets omhoog. Soort Aangeboden 71 Gevraagd 7. Ja 2 Nee Ja 42 Nee Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog.

Dit is een erotische advertentie. Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. Toon 15 Toon 25 Toon 50 Toon Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.

Ja, ik ben 18 jaar of ouder.Body to body massage amstelveen geile filpjes


Je zoekt oogcontact met haar en trekt zonder iets te zeggen haar aandacht naar je hand in mijn schoot. In je zucht haar te shockeren wacht je op haar afkeurende reactie. Wanneer ze met een pretentieuze blik om de dressing vraagt geef je haar deze met je vrije hand.

Ik onderga jullie spel gelaten. Nog steeds niet zeker of ik die paal kreeg van jouw spelende handen, het idee dat zij ziet dat je me onder haar ogen aftrekt of dat ik moet bekennen geil te worden van jouw macht over de jongen die jouw berichten binnen seconden beantwoord terwijl je hem minuten lang laat wachten op een vervolg op jullie chat. Ik vind het soms verontrustend dat ik tijdens onze wilde vrijpartijen fantaseer over iemand die je net even dat extra geeft om je zelf schokkend te kunnen klaarneuken, maar moet bekennen dat ik daar door de tijd met jou enigszins ruimdenkend in geworden ben.

Ondertussen blijf je de aandacht trekken die zij geforceerd van je spel afwend. Je lijkt het spel te winnen wanneer zij bijna dwangmatig blijft terugkijken hoe je arm veelzeggend op en neer beweegt. Je voelt je sterk in je eigen omgeving en laat haar voelen dat jíj hier de dienst uitmaakt.

Jíj stelt de regels! En die regels laten toe dat jij je vriend aftrekt terwijl ze machteloos en als gebonden toe moet kijken. Onverwacht staat ze op van tafel en schuift haar stoel opzij. Al haar arrogantie bijeen sprokkelend neemt ze hautain plaats op de bank ik de zithoek. Haar ogen zoeken een weg onder de tafel waar jij even van je apropos bent gebracht. Je hand omhuld nog steeds mijn schacht, maar je heb je ritmisch trekkende beweging gestaakt.

Heen en weer geworpen tussen jouw blik en het spel onder te tafel sluit ze haar ogen en pakt terneer geslagen een boek van de tafel. Dan trek je jouw hand terug. Je claimt de overwinning, maar weet je niet gestild in je verlangen naar meer.

Je pakt de jassen en reikt me de mijne aan. Enigszins overdonderd door de ontwikkelingen aan tafel volg ik gedwee je aanwijzingen. Ik neem me voor je eenmaal thuis lekker hard te neuken om zo het verwarrende gevoel van me af te werpen.

Eenmaal op het rechte stuk aangekomen zoek ik een weg langs je dijen. Je werkt niet mee, maar vraagt me om te stoppen. Even blijf ik naar je kijken, maar besluit al snel dat ik dit keer je rollenspelletje wel wil spelen. Je denkt toch niet dat ik me laat kennen zoals die preutse griet van daarnet? Met een vlugge beweging richt ik de achteruitkijkspiegel via je strakke bloesje op je korte rokje. Even haal ik diep adem. Heerlijk dat je jezelf zo lekker voelt en strakke korte rokjes en jurkjes draagt.

Maar die aandacht heeft ongetwijfeld ook een overdaad aan avances gewekt. Die smsjes zijn er ongetwijfeld een gevolg van. Terwijl ik het denk trek je de gsm al weer uit je tasje. Vlug stuur je een kort bericht waarop je vingers onder je rokje in glijden. Bewust van mijn aandacht speel je met het licht van tegenliggers die je natte lipjes steeds een tweetal seconden doen oplichten.

Betrapt leg in mijn handen terug op het stuur. Ondertussen laat je jouw eigen vingers wulps over je zachtroze lipjes glijden. Even denk ik de zoete geur van je natte snee te kunnen ruiken. Eenmaal bij de stoplichten gebied je me naar rechts, over de brug in de richting van de wijk waar je ooit woonde.

De verlaten en verpauperde straten zijn troosteloos en vormen een scherp contrast met de warme auto die nu ontegenzeggelijk gevuld is met de dwingend zoete geur van je warme lijf.

Wanneer de auto tot stilstand komt blijft het even stil in de auto. Zonder uit het raam te kijken trek je de stof van je rokje recht en klap je de passagiersstoel naar voren.

Op dat moment stapt er een vijftigtal meters verderop een gestalte uit de luwte van een vervallen bushokje. Wanneer ik langzaam naar voren rijd onderscheid ik een vrouw in een lange zwarte jas, haar kraag hoog opgetrokken tegen de snijdende wind.

Ik stop naast haar mysterieuze gestalte. Ze opent de deur en stapt, zonder ook maar iets te zeggen, over de neergeklapte stoel in op de achterbank. Haar naaldhakken lijken gaten te prikken door de vloermatten en haar zwarte kousen begeleiden mijn blik op haar benen die, zonder onderbroken te worden, verdwijnen aan het einde van de hoge split van haar jas.

Wanneer mijn blik zich eenmaal ontworsteld heeft van haar benen richt ik deze langs de dikke stof van haar jas omhoog waar jij je lippen op de hare drukt……. Marieke werkt op mijn afdeling. Ze is een liefelijk en mooi meisje die altijd voor iedereen klaar staat. Ik zou haar dan ook nooit geassocieerd hebben met deze zweem van bekakte sletterigheid die met haar de auto binnendringt.

Haar halflange blonde haren geven haar opeens een streng uiterlijk en haar open gezicht gaat verhuld achter haar hoge kraag. Marieke is duidelijk op de hoogte van de rolverdeling tussen ons. Ook tussen jullie valt er een stilte. Zonder een woord te zeggen til je de stof van je rokje omhoog waarop zij haar vingers langs je lipjes laat glijden. Je handen glijden door haar haren en opnieuw vinden jullie monden elkaar. Aan het stoplicht richt ik de spiegel op jullie tedere kus.

Je natte tong geeft zich even glinsterend bloot voordat deze tergend langzaam in haar mond verdwijnt. Je hand knoopt één knoop van haar jas los en zoekt haar borst. Jullie kus wordt plotseling intenser.

De warmte van de auto voert de opwinding op en even zoek je oogcontact via de spiegel. Je glimlacht waarop Marieke je aandacht weer opeist door met haar hand je kin in haar richting te voeren. Dan vlei je terug op de achterbank en sluit je ogen. Haar vingers blijven je warme plekje strelen. Snel sla ik af in de gewenste richting en draai de spiegel in haar richting.

Ik brand van verlangen en zoek bevestiging bij Marieke om mee te kunnen doen aan jullie spel. Onbewogen staart ze me aan zonder dat ze ook maar probeert te verhullen dat ze je letterlijk om haar vingers windt. Ik wist dat jullie elkaar kenden, maar nooit had ik durven vermoeden dat jullie ook zo veel op elkaar…..

Recht voor de deur van La Gare parkeer ik de auto. Ik stap uit en loop om de auto heen om jullie beiden gepast uit de auto te helpen stappen. Zoals een dame dat betaamd reikt Marieke haar hand aan waarop ik haar galant uit de auto help. Even zoek ik oogcontact met de portier van de club die de deur voor haar opent. Daarna help ik jou uit de auto en zie dat je ondertussen lange handschoenen hebt aangetrokken. Je parelketting en diepe decolleté maken het beeld compleet. Je verrast me door aanstalten te maken om me te zoenen waarop ik gewillig naar je toe buig.

Voordat ik de autodeur dichtdoe trek ik je terug aan je hand die je me zoeven aanreikte. Ik dwing je tot een tongzoen die je wel moet beantwoorden. Even val je uit je rol en glimlach je, om vervolgens je gezicht weer te plooien. Je zoekt de luwte van de wind in het kleine voorportaaltje waarbij je arm achter Marieke haar rug glijdt.

Ik loop langzaam de drukbezochte club binnen waarbij jullie gearmd volgen. De portier neemt jullie jassen aan waarbij pas écht duidelijk wordt wat jullie in jullie schild voeren. Even leek de dansvloer stil te staan. Je trekt haar van de bar vandaan in de richting van de dansvloer waar de menigte als uit ontzag plaats voor jullie maakt. De dj draait als ware het afgesproken zijn steeds opzwependere muziek. Andere mensen dansen om jullie heen en slaan het tafereel gade, zonder dat jullie hun die aandacht gunnen.

Enkel op elkaar gericht bewegen jullie aanlokkelijke lijven ritmisch en sensueel op de luide muziek. Even glijden haar vingers langs je nek en je opgestoken haren. Langzaam trekt ze je dichterbij en zonder elkaars oogcontact te verliezen draaien jullie heupen als slangen om elkaar heen. Jullie monden op een tweetal centimeter van elkaar vandaan, op het randje verleid te worden door een kus. Wanneer je jouw lippen nat likt lijkt het alsof ze toegeeft aan haar lust, maar je voorkomt dat de spanning zich ontlaadt door je blik richting mij te richten.

Tussen de dansende menigte door staar ik naar jullie sensuele paringsdans. Inmiddels kijken jullie beide in mijn richting. Terwijl jullie zengende lichamen het dwingende ritme van de muziek blijven volgen kijk je me veelzeggend aan.

Nonchalant ontsnap ik aan je uitdagende spel door me tot de barkeeper te wenden. In ruil voor mijn creditcard neem ik de fles uit de koeler en pak twee glazen van de bar. Als op commando opent zich een pad van de bar naar de dansvloer waar ik jullie beiden een glas aanreik. Wanneer ik jouw glas gevuld heb neem je voor je beurt een klein slokje en drukt je lippen op de hare. Terwijl haar arm zich strekt om van de drank bediend te worden zuigt ze gulzig de champagne uit je gevende mond.

Een gemorst straaltje lik je van haar kin waarop jullie al dansend elkaars tong proeven. Na ook Marieke van een glas champagne voorzien te hebben ga ik terug naar de bar om met een glas verder te kijken naar jullie opgevoerde show. Langzaam bewegen jullie je al dansend in mijn richting waar ik me gewillig nestel tussen jullie strelingen. Als twee sirenen blijven jullie elkaar betasten waarbij de champagne rijkelijk vloeit. Mijn handen laat ik over jullie rug glijden in de richting van jullie strakke rokjes.

Ik kijk je diep aan en laat me verdrinken in een warme zachte tongzoen. Ik leidt jouw mond tactisch naar de hare. Even zoen ik jullie beurtelings waarbij mijn handen niet wijken van jullie billen….. Bedwelmt van jullie aandacht doe ik een stap naar achteren en druk jullie dicht tegen elkaar aan. Vanaf het toilet bel ik naar een hotel buiten de stad. Ik bestel rode wijn en laat het bad vollopen door de hotellier. Met de jassen gedrapeerd over jullie schouders stappen jullie weer in de auto.

Gedreven zetten we koers richting het hotel in de bossen bij Lanaken. Aangekomen geef ik de sleutels aan de vallet waarop hij me de kamersleutel geeft. In de lift naar boven geven jullie je helemaal over aan een intense tongzoen waarbij jullie jassen op de grond vallen. Marieke laat raar vingers onder de rand van je rokje glijden en stroopt deze de weinige centimeters omhoog die nodig zijn om jouw geschoren kutje te ontbloten.

Langzaam zakt ze door haar knieën en drukt haar mond op je lipjes alsof je daar een tongzoen geeft. Een siddering gaat door je lijf. Wanneer de liftdeuren openen trek je haar omhoog en duwt haar half dronken lijf richting de geopende deur van onze suite. Eenmaal binnen sluit Marieke de gordijnen.

Soort aanbieder Particulier 71 Zakelijk 1. Soort Aangeboden 71 Gevraagd 7. Ja 2 Nee Ja 42 Nee Datum nieuw naar oud Datum oud naar nieuw Prijs hoog naar laag Prijs laag naar hoog.

Dit is een erotische advertentie. Indien je ouder bent dan 18 jaar kan je doorgaan. Toon 15 Toon 25 Toon 50 Toon Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar.