Trio hoeren gratis plassex

Posted on

trio hoeren gratis plassex

..

Sex advertenties groningen kaalgeschoren kut

Dan mag ik zeggen hoe ik geneukt wil worden. Zo diep dat het een beetje pijn doet, omdat de Reus echt een Reus is. Dan laat ik mijn benen weer zakken en rustig neuken we elkaar met onze monden op elkaar en Fred er soms een vinger er bij probeert te proppen wat hem wel lukt en dat maakt het nog lekkerder voor me En ondanks dat hij al 2 maal is gekomen, voel ik dat hij weer komt en bijna gelijktijdig komen we klaar en vult hij mijn naar zaad smachtend kutje weer.

Dan bijven we lekker liggen tot de reus er vanzelf uit floept. En gelijk Gerry aan mijn kut en likt haar of zij weer nieuw is. Maar tot haar verbazing begint de reus weer hard te wordenen voor die vierde maall deze morgen vult hij het ouwe bekkie van Gerry. En met een streek over zijn schaamstreek nemen we ook afscheid van REUS.

En alleen door die sumiere aanraking, zien we de bobbel weer verschijnen, Nu snel weg zeggen we tegen elkaar want hij is een staat om je tegen een lantaarnpaal te gaan staan neuken.

Dan nemen Gel en ik ook afscheid, met een vurige kus op de mond. Dit was het weer, Gea. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op maandag 20 maart door Geile Gea Dit verhaal is een vervolg op: En gelijk Gerry aan mijn kut en likt haar of zij weer nieuw is als de mijne weer glimt duikt ze op de reus van Fred en zuigt ook daar de laatste druppels uit hem.

Extreem , Groepssex Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over! Lees alle delen van de serie "  Plassex  ": Plassex Plassex 2 Plassex 3 Plassex 4. Bijbaantje voor Vicky 4 Tante Dee anaal ontmaagd 2. Nou daar liet Marcel geen gras over groeien. En komt achter me staan en grijpt me vol bij mijn borsten , en verlost de twee zware jongens van hun beugel BH.

Van achter, kneed hij ze en komt dan voor mij zitten en zijn mond zoekt mijn borstjes. In en mum staan mijn tepels fier omhoog en ook mijn tepelhoven worden er hard. Ik steek een hand uit een laat zijn broek zakken, Daar komt me een gevaarte op me af, waar mijn mond naar toe getrokken wordt lijkt het wel. En stevig pak ik Marcel zijn grote staaf in mijn mond, zacht pijp ik hem. En samen hebben zo bijna een halve meter lekkers hangen, een staan nog wat meer hahaha. Naar de slaapkamer wat anders.

Dan pakt hij me op en alsof we getrouwd zijn, draagt hij me de slaapkamer in. En zacht legt hij me neer. We trekken nu alles uit. Onze tongen doen dan de rest en onze handen ook.

We kneden, likken, kussen en wat er zoal bij hoort. En dan zit hij zo diep in mijn neukgaatje en beroerd gelijk mijn g-spotje. En hier door word ik overmand door nog meer geilheid. Ik zuig me vast aan zijn tepeltjes. En in een wild tempo komen we beiden tot onze climax en met gekreun, vult Marcel mijn grotje met zijn verukkelijke sperma.

Op onze rug gelegen puffen we nog wat na. Dan gaat de slaapkamer deur open en verschijnt, Celleke, spiernaakt en duikt zo tussen ons. De lieverd neemt ons beide genotsdelen in haar mondje en lijkt ze allebei zo schoon als zilver. Dan moet Ik nodig plassen en gedrieen lopen we naar de douchecel. Met onze gezichten naar elkaar gericht legen we onze blazen op elkaars lichamen.

Dan pakken we beide, Celleke nog even aan. Ik kus haar vurig en Marcels hand zit al bij haar in het neuk gedeelte. Zijn enorme staaf is ook weer op sterkte. Dan duurt het wel wat langer, voor hij kan spuiten, maar zus lief, komt om de minuut klaar en dan is het of je Tarzan hoort schreeuwen en Marcel, pompt zijn stiefzusje vol met zijn goddelijke nectar. Ondertussen zit Celleke met een paar vingers in mijn neukgaatje en vingerd me als een bezeten en ik kom ook weer op een super manier klaar.

Dan douchen we ons. In de kamer drinken we nog wat. Nou, Marcel, hoe vind jij mijn nieuwe vriendin? En we nemen afscheid van hem.trio hoeren gratis plassex

..